Ügyvezető Nyaralás Stressz

Nyaralás a évszakban elcsábítani az érzékeket, és fokozza az kötvények A család és a barátok. De még a legszívósabb mulatozók képtelen ellenállni a nyaralás stressz. Nem bosszankodik, akkor fáradt ünnep harcosok. Az alábbiakban tippeket
ügyvezető nyaralás stressz. Ezek a nyaralás stressz ötletek között a módját, hogy maradjon szervezett, hogyan önként az idejét, díszíteni, bolt, főzni, és még írni kártyák – minden, miközben az egészség és a boldogság legfontosabb prioritása.

Miroslav Krejcirik – 2010

Time Management Tippek a legkisebb stresszt: stressz és a depresszió gyakran kéz a kézben. Úgy becsülik, hogy 10 százaléka a lakosság tapasztalatok a depresszió által kiváltott stressz. Úgy csökkentheti ezeket a nem kívánt hatásokat
kontrolling időt töltött nyaralás házimunkát.

-Set Korlátokat. Ne próbálja meg mindent egy nap, vagy egy hétvégére. Feltérképez a nyaralás menetrend, dönti el, mennyit tehet az adott pillanatban, és ragaszkodni hozzá. Ne felejtsd el, hogy kérjen segítséget, ha szükséges.

– Adjunk időt magadnak. Ez könnyen kap terhelt a to-do lista, de míg leírom a To-Dos, ne feledje, hogy ceruzával a lazítás ideje, és a napi pihenőidőt. Töltse ki a keresztrejtvény, vagy Sudoku rejtvény. Tegyen egy sétát, a nap vagy egy hosszú, forró pezsgőfürdő. Ezek a kis mentális és fizikai szünetek gyorsan ick-me-up, hogy megfiatalítja Önnek.

-Segíteni másokon. Ha van időd, önkéntes. Ha megvan a pénz, vágott egy csekk. Segítve a kevésbé szerencsések, mint akkor szüntesse meg a szesz és emlékeztetni, hogy mi a szabadság lényege. Javasolt szervezetek közé az Arthritis Alapítvány Jingle Bell Run, a tengerészgyalogság játékok a Tots Alapítvány, étkeztetés, vagy akár segítve a Vöröskereszt a hurrikán áldozatainak. A rendelkezésre álló idő és / vagy pénz szabja meg, hogy a jó szándékú erőfeszítések kicsi vagy grandiózus.

-Remember Mi a fontos. Ünnepek mintegy család, a barátok és a vallási meggyőződés, nem arról, hogy ki kapta, amit ajándékba. Vegyen részt a rendezvényeken, hogy jól érzed magad, és azt mondják, nem a többiek.

-Skip Az ünnep szellemek. Alkohol, depresszáns, visszafogja a hangulat. Ez hatással lehet az alvás, növeli a stresszt, és súlyosbítja a meglévő betegségek.

-Hangosan nevet. Ne feledje, hogy jól érezd magad. Tény, hogy ez az első számú prioritás. A nevetés jó terápia nyaralás stressz. Még kuncogott pihenhetnek izmokat, fokozza a vérkeringést és segít feloldani a stresszt.

-Make Kompromisszumokat. Ha az idő, hogy a legjobb az Ön számára, kihagyja a kártya írás. Ehelyett multitask itt jól kívánja. Ragadd meg a kéz nélküli fejhallgató és hívja a barátait kívánok nekik boldog ünnepeket. Beszélgetés a barátok és a család fogja lendíteni a szellemeket. Ha továbbra is szeretné küldeni kártyák, hogy nyomtatott is, hogy időt takaríthat meg.

-Ne Pénzügyi terhet teremtenek. Nem okoznak hozzáadott aggodalom és stressz túlköltekezés. Egyszerűsítése ajándékozás. Kérd meg a családtagokat, hogy csinál egy tárolóedénye ajándék csere. Vagy lemondanak a ajándék csere összesen. Élvezze olcsóbb
szórakoztatásra vezetés díszített házak vagy oda ingyenes koncertek. Hangnemének a dísz: csillogó fények és mikulásvirágok hinteni az egész ház és otthon csodákat tehet az ünnepi szellemek. Ezzel azonban a “Karácsonyi dobta fel a házam” típusú túlzott díszítő fog törekedni, akkor több mint az él. Íme néhány tipp, hogy segítsen a Griswald benned megy a vízbe.

-Menj Mesterséges. Lehet vásárolni egy mesterséges fa a fények már csatolt. Helyek, mint a Wal-Mart és a Home Depot fog alakítani egy fa együtt van. Bemesél egy szobát, a mesterséges koszorúk, koszorú, mikulásvirág, és a magyal ág. Ők nem lesz szükség locsolás és nem csökken tű, ami időt takarít meg a karbantartási és tisztítási.

– Sok ember fog mesterséges szinte szentségtörés. Ha kell egy élő fát, hogy a stand veled. Kérdezd meg a felvezető beállítani a fa a készenléti betöltődik és menni.

-Fektesd A fények. Ha a világítás kívülről, használja az is, hogy feküdt, mint egy takaró és kárpitokat őket bokrok és fák.

– Még jobb, ellenőrizze a helyi újság az emberek reklám húr a fények a díjat. Ezt a szolgáltatást egyre nagyon népszerű az idő egyre értékesebb. Ha nem talál egy cég, hogy húr a fények, bérel egy környéken fiú vagy lány, hogy ezt a munkát. -Hang Össze. Ha nehezen összejövetelt, kérünk mindenkit, hogy egy dekoráció a fán. A fa lesz a vágási nincs idő.