Van egy zöld ünnep!

Mindenki jobban tisztában van a hatása a mindennapi dolgokat, amelyek befolyásolják a Föld és a helyi környezetre. Egyre többen vannak, hogy zöld és emiatt ökoturizmus mára kialakult. Az öko-turizmus egy olyan fajtája, különösen fontos ünnep, ahol a turisták jobban tudatában vannak a hatások vannak a Földön. Igyekeznek csökkenteni a hulladék stb azáltal, hogy a szabadság, amelyek új, más és segítőkész az oka.

Környezetbarát különösen fontos ünnepeken oktassák az utazó, vagy tovább tudásukat, valamint segít az anyagi források ökológiai védelmét. Az ilyen típusú szabadság egyre népszerűbb ez is felhívja a figyelmet annak fontosságára, és okoz másoknak, hogy sokan még nem gondoltam, mielőtt ezeket a különleges ünnepek. Sokan nem voltak tisztában az okozott kár, hogy néhány területen, mert a tömeges turizmus és ökoturizmus ünnepek foglalkozik ezzel a kérdéssel.

Fogott egy nyaralás egy idő, amikor új dolgokat kipróbálni, érezd jól magad, és éljük meg az álmaidat. Special Interest Holidays lehet semmit honfoglaló monumentális hegy, elkényezteti a whisky vagy borkóstoló, sőt eggyé válni a vadon élő állatok. Tevékenységek váltak jelentős része a szabadság és sok opt legalább egy tevékenység nyaralás során, és az is lehet, hogy megpróbálja több tevékenységet is. Keverjük össze az összes szerelmek és érdekek együtt, és személyre szabott a nyaralás, hogy pontosan úgy, ahogy akarja.


Steven Shigeo Yamada – 2013

Nincsenek szabályok, különös érdeklődést napok; ez rajtad múlik, és mit szeretne. Nem kell messzire menni, az egyik ilyen a szabadság, hiszen számos kínálnak az egész Egyesült Királyság, Írország és Európa többi részén. A ökoturizmus vesz ki, sok utazásszervezők és üdülési központok azt átölelő és kínál környezetbarát nyaralás minden érdekeit. Szerves szakácsművészet, botanika, Vadaspark szabadság csak néhány a nagy lehetőségek egy emlékezetes különösen fontos ünnep. Természetesen vannak sokan mások is rendelkezésre áll.

Vélemény, hozzászólás?