Sydney útikönyv

Sydney egyik legnagyobb városok Ausztráliában és a lista tetején utazó célpontja történelmi örökségét és a szépség. Az is ismert, hogy hozzanak tendenciák különböző területeken, mint a modern design, a divat és a konyhát. Sydney is egy nagyon fontos gazdasági központja, és ez volt a házigazdája az olimpiai játékok 2000-ben nagy száma ellenére a lakosok, élvezheti a sok zöldterület és közparkok.

Ha a látogató túra Sydney, a legjobb kiindulópont az, természetesen, a Sydney-i Operaház. Ez az ikon a város vonzza a figyelmet a több millió turista évente, és ez kétségtelenül az egyik legismertebb szerkezetek a mai világban.

További fontos tereptárgyak, hogy megragadják a látogatók a Sydney kikötő híd, a Sydney Tower, amely a legmagasabb épület a városban, Luna Park a hatalmas óriáskerék, és a Darling Harbor körülzáró számos üzlet, étterem és egyéb létesítmények egy látványos díszlet. Ne hagyja ki a helyszínre az olimpiai játékok, a Sydney-i Olimpiai park. A Rocks egy történelmi szomszédságában Sydney sokféle kulturális és a helyi látnivalók boszorkány öt csillagos szállodák részesülnek.