Heti kétszer főzök neked!

Szeretettel gondoskodunk mindenkiről, aki számára fontos a megelőzés, a fiatalság és életerő folyamatos fenntartása. Ezért heti 2 alkalommal készítünk meleg ételeket számotokra.

Kedden és csütörtökön Makrobiotikus VEGÁN, GLUTÉN, TEJ- TEJTERMÉK, TOJÁS ÉS CUKOR mentes, tisztított vízzel készült ételeink megrendelhetőek!

Egy menü egész napra elegendő ellátást biztosít. Kiegészítésként készítünk saját malmunkban frissen őrölt lisztből gluténmentes kenyeret és hozzá szendvicskrémeket  is.

 

 

December 4. kedd

Leves:  Csicsókás köles leves

Főfogás:

- Csicseriborsó fasírt, nishime zöldségek, barna rizs, céklás salátával

- Savanyú káposztás gyöngybab, vegán tejföllel

Desszert:

- Piskóta sütőtök krémmel pirított tökmaggal

- Karobos golyók

Pástétom:

Körözött jellegű

Kapros szendvicskrém

Babpástétom

 

December 7. csütörtök

Leves:  Édes burgonyás pintó bab leves

Főfogás:

- Lencse fasírt, kimpira zöldségek, hajdinás barna rizzsel, sós uborka vegyes savanyúval

- Vegán "túrós tészta" sós uborkával

 Desszert:

- Vegán Rákóczi túrós

- Vanília krém gyümölcs öntettel

Pástétom:

Lencse krém

Petrezselymes szendvics krém

Kőrözött jellegű

 

December 12. kedd

 

Leves:  Karfiol krémleves

Főfogás:

- Zöldborsó ragú magyarosan, tésztával, alma-káposzta salátával

- Marinírozott sült tempeh, lilakáposztás hajdinával, Sós uborka salátával

 

Desszert:

- Vaníliás köles krém, gyümölcs szósszal

- Narancsos karobos szelet

 

Pástétom:

Körözött jellegű

Kapros szendvics krém

Petrezselymes szendvics krém

 

December 14. csütörtök

 

Leves:  Csicseriborsó leves Palócosan

Főfogás:

- Édes burgonya krokett, pirított zöldséges gombás szósz, barna rizs , cékla salátával

- Vörös lencse szósz rizstésztával, sós uborkával ("krumplis tészta" jellegű)

 

Desszert:

- Diós almás szelet

- Gyümölcs rizs

 

Pástétom:

Lencse krém

Petrezselymes szendvics krém

Kőrözött jellegű

Akik nem tudnak eljönni az elkészült finomságokért, díjért futár viszi ki részükre, akik most 2.500 Forintért viszik ki címenként az ételeket. Ahogy emelkedik a címek száma ennek megfelelően csökken a kiszállítási díj.

Kérem, hogy az első alkalommal mindenki vegye fel a kapcsolatot a Futár céggel, aki a kiszállítást választja. A kiszállítás technikai megoldását egyeztessék velük. Mikor viszik ki az ételeket, hová tegyék ha nincsenek ott. Mi nem tudjuk hogy mikor hová ér a futár csak Ők! Kiszállítással kapcsolatos összes információért hozzájuk forduljanak!

Kiss Károly
70/618 7583
 

Fontos hogy mi is megkapjuk ilyen esetben a pontos adatokat, mert a futár a becsomagolt ételeket felcímkézve kapja meg tőlünk, amire az alábbi adatokat kérik, hogy írjuk rá:

 

Név, telefonszám és kiszállítási cím ezért a megrendelésben kérjük hogy mi is ezekkel az adatokkal kapjuk meg az igényeket, amit a futár visz ki.

 

 

A menük levest, főfogást, desszertet tartalmaznak. Javasolt a szakszerűen összeállított teljes menüt  elfogyasztani. A kívánt hatás így garantálható.
 
Normál menü:
Leves: 3,5 dl - 710 Ft
Főfogás: 600 gr - 2100 Ft
Desszert: 200-250 gr - 950 Ft
Összesen: 3.760 Ft
 
Pástétom: 950 Ft

 Aki utal: OTP 11705998-21278213

Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány

ÉTELEK ELHOZHATÓK: Makrobiotika Intézetből 1172 Budapest, Adorján u. 8.
 
Makrobiotika Intézet Megközelíthető:

- vonattal a Keleti Pályaudvarról a Rákoscsaba vasútállomásnál leszállással,
- kocsival az M0 Rákosliget 55 lejárattól 2 perc a belvárosból pl. Andrássy útról 20 perc, vagy az Örs vezér tér felől a Veres Péter út vagy a Pesti út, Ferihegyi út vége is ide vezet
- tömegközlekedéssel a 276 E járattal az Örs vezér tér felől, vagy a Kőbánya Kispesti metró állomástól a 98 busszal

Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!