21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

Életmód hétvége nem csak növényevőknek – a legújabb táplálkozástudományi ajánlásokkal - 2017. augusztus 26-27.

 

 

A 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2017. augusztus 26-27. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs foglalkozásokat, masszázst, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, filmvetítéseket kínál - nem csak vegetáriánusoknak!

A környezettudatos szemléletű rendezvényen többek között szó lesz a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról, a gluténmentes étrendről, a várandósság és az egészséges táplálkozás kérdéseiről, valamint az inzulirezisztenciából és a cukorbetegségből való gyógyulásról is. A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezésesel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra is. Idén először lesz „főzőszoba”, ahol a fesztivál teljes ideje alatt ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatják meg a látogatók. A fesztivál több zenei és tánc-programot is kínál, s amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik az időt. Idén először, a fesztivál keretein belül szervezik meg  az első budapesti szakmai szimpóziumot a növényi alapú táplálkozásról.

A rendezvényre a belépés ingyenes!

A teljes program: www.egeszsegvar.hu

A személyes találkozáshoz jó lehetőség ez a díjmentes program. 

Augusztus 27-én vasárnap a XXI. Vegetáriánus fesztiválon előadást és főzőshow műsort tartok.
 
Főzőshow 12:00-kor: A gyönyörű indián nyár ételei (43-as teremben)
 
Előadás a színház teremben 14:00-kor: Mit jelent a gyógyító és egészségmegtartó étrend?
 
Találkozó:  15:00-től az előadás után Szívesen találkozok újra Veletek, örülök a viszont látásnak. Tudunk az eddigi változásokról és a megszerzett tapasztalatokról beszélni. Segítséget adok aki kéri, útmutatást, tanácsot adok bármilyen panasz esetén.

 

 

 

 

 Makrobiotika a facebookon

Makrobiotikus hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj programjainkról, újdonságainkról!